Palvelut

Sointumetsän luonto- ja hyvinvointipalvelut perustuvat tasavertaisuuteen, vastuullisuuteen ja luontoympäristön kunnioittamiseen. Palveluiden tavoitteena on ihmisen ja luonnon välisen yhteyden vahvistamiseen, vuorovaikutuksen lisääminen, ympärivuotinen toiminta ja ainutlaatuisten luontokokemusten mahdollistaminen.

Sointumetsän luonto- ja hyvinvointipalvelut ovat helposti lähestyttäviä matalan kynnyksen luontopalveluita, jonne on kaikkien helppo tulla. Et tarvitse erityisiä varusteita tai aiempaa kokemusta osallistuaksesi. Säänmukainen pukeutuminen riittää.

Sointumetsä ei ole mahdottoman kaukana ja metsään pääsee hyväpohjaista hiekkatietä ja metsäpolkua pitkin.

Toimintamme on ympärivuotista ja palvelut ovat saatavilla säällä kuin säällä. Sointumetsästä löytyy sään suojaa, lämpimiä alustoja, makuupusseja, lämpöpeitteitä, sadesuojia, hyönteisverkkoja ja lämmin tila. Palvelut toteutetaan aina yksilöllisesti ja asiakkaan toivomalla tavalla.

Sointumetsässä kaikki kohdataan tasavertaisesti ja kunnioittavasti. Voit tulla metsään juuri sellaisena kuin olet. Metsässä ei ole koskaan kiire. Ohjaus on rauhallista, keskustelevaa, hyväksyvää ja myötätuntoista.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan elvyttävistä luontohetkistä Sointumetsässä!

Soiva metsärentoutus

Upea ja rentouttava luontokokemus riippumatolla, jurtassa tai metsäisellä pedillä.

Äänimalja­rentoutus

Ainutlaatuinen rentoutumishetki vain sinulle turvallisessa luontoympäristössä.

Metsäkokous

Virkistävä tilaisuus raikkaassa ulkoilmassa Sointumetsän laavulla.

Metsäpäikkärit

Suloiset päiväunet lämpimällä riippumatolla metsän suojassa.

Nuotiohetki

Unohtumattomia luontohetkiä perheen tai ystävien kanssa Sointumetsän laavulla.