Metsäkokous

Sointumetsän laavu ja nuotiopaikka.

Irtaudu hetkeksi työpaikan kiireistä ja lähde metsään

Sointumetsän metsäkokous on virkistävä ja rentouttava tilaisuus monimuotoisessa ja kauniissa metsässä. Kävely metsän halki, puhdasta ilmaa, laavu rauhallisessa yksityismetsässä ja hyvä sijainti noin puolen tunnin matkan päässä lähikaupungeista. Käytössänne on laavu, nuotiopaikka ja pitkä ruokapöytä, jotka soveltuvat pienille ja 20–30 hlö ryhmille.

Työpäivän aikana saadut luontokokemukset käynnistävät elpymisen ja auttavat palautumaan stressistä.

Luonnossa vietetty aika lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ja parantaa terveyttä. Tullessasi metsään elpymisen vaiheittainen prosessi käynnistyy. Jo muutaman minuutin jälkeen ensimmäiset fysiologiset vaikutukset alkavat. Hengitys tasaantuu ja mieliala kohenee. Kymmenen minuutin kohdalla lihakset rentoutuvat, verenpaine ja syke laskee. Pidempikestoiset luontoaltistukset lisäävät positiivisia ajatuksia, parantavat luovuutta ja helpottavat uusien ideoiden syntymistä ja innovatiivista ajattelua. [1]

Varaukset ja tarjouspyynnöt sähköpostilla info@sointumetsa.fi.

Palvelu sisältää polttopuut, nuotion sytytyksen, kaasun, valaistuksen varavirtalähteen avulla sekä kynttilät ja ulkotulet. Varavirtalähdettä voi käyttää myös elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen kylmälaukussa. Hyvin varustetulla nuotiopaikalla mahtuu laittamaan ruokaa isommallekin porukalle. Laavulla tarkenee hyvin kylmilläkin ilmoilla sillä nuotio lämmittää laavua, ja viltit ja istuinalustat ovat käytössänne tilaisuuden ajan.

Metsäkokoukseen voi yhdistää myös Sointumetsän muita palveluita esimerkiksi soivan metsärentoutuksen tai metsäpäikkärit riippumatoilla.

Catering -palvelut laavulle yhteistyökumppanimme Motel Käpylän kautta.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus!

Lähteet
[1] Green Care Finland ry 2023. Luonnon terveyttä edistävät vaikutukset.