Varaus- ja peruutusehdot

Metsätähti.

Varaukset

Varaukset joko sähköpostilla osoitteeseen info@sointumetsa.fi tai ajanvarauksen kautta. Varaukset ovat sitovia.

Peruutusehdot

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Sointumetsään sähköpostitse osoitteeseen info@sointumetsa.fi. Rahapalautusta koskien peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Sointumetsälle sähköpostitse.

Peruutathan osallistumisen viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään. Mikäli perut osallistumisen myöhemmin veloitamme puolet palvelun hinnasta. Jos et peru lainkaan, veloitamme koko palvelun hinnan.

Jos palvelu joudutaan perumaan Sointumetsän toimesta korvaamme jo maksetuista palveluista maksun kokonaisuudessaan takaisin. Sointumetsä ei kuitenkaan korvaa mahdollisista matkakuluista aiheutuneita kuluja.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin.

Tutustumisvelvollisuus

Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan myyjän tuotteelle määrittelemiä varaus- ja peruutusehtoja. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Sointumetsä Oy